(c) 2019 by Lantavos Projects, All Rights Reserved

  • Facebook Basic
  • Instagram - Black Circle

Muratti Uomo 05

 

Site location: MoschatoAthens, Greece

Gross floor area: 175,20 sqm

Design date: 08/2012-09/2012

Project status: Complete, 10/2012

Photography: Nikos Girinis Photography

 

The shop was resulted by the connection of two existing ground floor spaces that were not in use for several years. The problematic condition of the existing columns and the need for the remove of the load bearing internal walls in order to achieve the integration of the space, required additional metallic structural elements.

The overload of the plan with more columns additional to the existing, created difficult conditions for the configuration of the store. As a solution was applied the grouping of the old and new vertical elements which included into shapes that form parts of the shop. From morphological terms, a mild design approach is evident.

The ergonomic design the simple construction solutions and the use of intelligent systems play an important role in operation and management of the store. txt/gr

 

Also view the project on archello.com